25 Şubat 2019 Pazartesi

Sen Benim Belalım!

Turkish Airlines Euroleague'de bu hafta oynanan Anadolu Efes - Olympiacos maçı ile birlikte bu iki takımın zirveye çıktığı bir istatistiğe daha şahit olduk. Artık hemen herkes tarafından bir "Euroleague Derby" olarak kabul edilen bu eşleşmenin tarafları 2000 yılında kurulan modern Euroleague sürecinde toplamda 38. kez karşı karşıya geldiler ve bu alanda zirvenin sahibi olan Olympiacos - Baskonia eşleşmesini sayı olarak yakalamış oldular. İki tarafın da yıllar içinde sevindiği ve üzüldüğü çokça maç olsa da bu sayının bu denli olmasında tabi ki 2013 ve 2017 yıllarında oynadıkları ve 5. maçlara uzayan epik playoff serileri olduğunu da hatırlamak gerekir. Yakın geçmişte oynanan bu serileri malesef Yunan temsilcisi kazanmış olsa da, bu 38 maç içinde belki de en unutulmazlarından biri olan ve Efes'in deplasmanda 51 sayı farkla kazandığı efsane maçın yeri ayrıdır! Maçın videosunu aşağıda bulabilirsiniz:



2 yorum:

  1. Gezginleri tek bir çatı altında toplamak ve onların gezilerini konu alan hikayeleri okuyucuya ulaştırma amacı ile doğmuştur.

    İlginizi çekerse iletişime geçebilirsiniz.

     

    YanıtlaSil
  2. güzel bir blog sitesi olmuş. tebrik ederiz. basketbolcular ve basketbol severler için olan bloğumuz da ilginizi çekebilir.

    https://www.basketall.org/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...