5 Aralık 2011 Pazartesi

Oden Ve Battier Yeteneklerini Güney Sahiline mi Taşıyor ?


Uzun süren lock-out döneminin ardından, NBA heyecanı nihayet geri dönüyor. 25 Aralık tarihinde başlayacak normal sezon öncesi gözler takımların yapacağı transfer çalışmalarına dönmüş durumda.Transfer dönemi resmi olarak başlamamış olsa da çeşitli transfer söylentiler yavaş yavaş su yüzeyine çıkmaya başlıyor.En büyük şampiyonluk adaylarından Miami Heat doğal olarak bu söylentilerin merkezinde bulunuyor.Heat yönetiminin Wade,LeBron ve Bosh üçlüsünün yanına hangi tamamlayıcı parçaları monte edeceği, Miami adına en büyük merak konusu.Belki de bu tamamlayıcı parçalar önümüzdeki sezonun gidişatını belirleyecek en önemli unsurlardan biri.
Hal böyle iken; Miami`nin Shane Battier ile anlaşmak üzere olduğu konuşuluyor.33 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Memphis ile bitirmişti.Hem SG hem de SF pozisyonlarında oynayabilen Battier, rakip takımların en skorer oyuncularına yaptığı sıkı savunmayla ün yapmış durumda.Ceza şutlarını da sokabilen oyuncu, imzalar atıldığı takdirde Miami’nin şampiyonluk yolculuğunda önemli bir rol oynayabilir.
Söylentilerin bir kısmı da Greg Oden hakkında. Kariyeri boyunca ağır sakatlıklarla savaşan Oden, kariyerinin ikinci belki de son şansını bu sezon Heat çatısı altında deneyebilir.Ilgauskas’ın emekliye ayrılmasıyla Joel Anthony, Miami pota altında tek opsiyon olarak kaldı.Transferinin gerçekleşmesi halinde Oden Miami adına faydalı bir oyuncu olabilir.Ama sık sık sakatlanması kafalardaki en büyük soru işareti.
Öte yandan, geçtiğimiz sezonu Mavericks ile şampiyon tamamlayan Tyson Chandler’ın Warriors,Nets veya Rockets takımlarından birine imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...